BDSM, Electro Sex

Electro sex iets voor mij?

Electro Sex Jacinda

Electro sex iets voor mij?

Electro sex is een manier van het stimuleren van de geslachtsorganen en erogene zones door middel van elektrische prikkels. Ja, het klinkt niet even vriendelijk maar electro seks hoeft helemaal geen pijn te doen. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van de sensaties van electro sex. Met behulp van een seksspeeltje dat elektrische schokjes geeft kan elektriciteit de zenuwuiteinden stimuleren. Aangezien het menselijk lichaam grotendeels uit water bestaat, geleidt het elektriciteit goed. En als er elektriciteit door de zenuwcellen gaat, creëert dat een vibrerend gevoel dat levert dus vaak een heerlijk gevoel op. 

De speeltjes zijn zo gemaakt dat je zelf de intensiviteit van de pulsaties kunt kiezen via een bedieningspaneel. Van licht trillend tot stevige pulsaties, bijna alles is in te stellen met behulp van de bedieningsunit. Twee of meerdere punten van het lichaam worden voorzien van een elektrode. Het gebied tussen deze twee punten wordt dan gestimuleerd. Dit kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. Denk hierbij voor de mannen rond de anus, balzak en de eikel. Bij vrouwen kun je denken aan de clitoris, schaamlippen en vagina. Kortom, je kunt het op verschillende plekken gebruiken. Het is maar net wat jij fijn vindt.

Doet Electro sex pijn?

Hoewel het stimuleren met behulp van elektriciteit nog steeds vaak aan BDSM gelinkt wordt, hoeft electrosex helemaal geen pijn te doen. Je hebt bij electro seks namelijk gewoon controle over de stimulatie. Begin gewoon op het laagste standje en dan merk je al dat het slechts een lichte tinteling is. Je kunt dan langzaam omhooggaan met de sterkte als je dan wilt. 

Kan ik een orgasme krijgen van electro sex? 

Wanneer de elektrodes worden aangesloten op de erogene zones of de geslachtsdelen en kunnen op een lichte stand uitstekend tijdens voorspel worden gebruikt. Door de intensiteit verder te verhogen kan op den duur een meer stekende pijn gevoeld worden. Je wordt steviger gestimuleerd en het gevoel is vergelijkbaar met dat van penetratie. De spieren kunnen gaan samentrekken met een heftig orgasme tot gevolg. 

Electro sexspeeltjes

Jacinda heeft een selectie gemaakt van de beste electro sexspeeltjes die er in Nederland beschikbaar zijn. In ons elektro sex assortiment vind je steeds meer verschillende seksspeeltjes. Zo zijn er de exclusieve vibrators, dildo’s en plugs voor zowel mannen als vrouwen. De seksspeeltjes zijn veilig in gebruik en zijn van hoge kwaliteit. Ben jij op zoek naar een nieuwe spannende ervaring? Shop dan een nieuw elektro seksspeeltje. Snel en discreet geleverd.

Welke electro seksspeeltjes zijn populair bij Jacinda?

  1. Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit! Dit is de populairste set die wij verkopen onder de categorie electro sex. Het is een complete set en je kunt hier samen veel plezier en genot aan beleven. 
  2. Mingle E-Stim Set Voor Koppels. Deze set is geweldig voor als je samen met je partner wil experimenteren met electro sex. Er zitten twee formaten cockringen bij en je kunt het zowel vaginaal als anaal toepassen. 
  3. Isabella Sinclaire E-Stim Set. De naam zegt het al, je krijgt een hele set. Doordat er drie verschillende opzetstukken worden bijgeleverd kun je gerichte stimulatie toepassen. Een echte aanrader dus!

Ben jij ook benieuwd geworden naar electro sex of wil je jouw assortiment aanvullen? Bestel dan snel en discreet jouw electro seksspeeltjes bij Jacinda! 

Geef een reactie