BDSM, Boeien

Seks handboeien

Seks handboeien

Koop nu seks boeien en beleef een leuk avontuur!

Je ziet het vaak op tv en je hoort er meer mensen over. Seks met handboeien is een spannende sensatie dat een extra geil tintje kan geven aan je seksleven met je partner. Je kunt een ander met seks boeien ‘machteloos’ maken wat bepaalde rollenspellen een extra dimensie kan geven. 

Seks boeien kun je goedkoop bij Jacinda kopen waardoor je seksleven voor een klein prijsje al naar een hoger level wordt gebracht. 

Waar gebruik je seks boeien voor?

Uiteraard gebruik je handboeien alleen voor de seks maar je kunt er goed mee varieren. Van BDSM tot een klein onderdanig seksspel, het is allemaal mogelijk. Je kunt een tal van standjes proberen met handboeien maar ook super veel lol met elkaar hebben doordat je aan elkaar vast gemaakt wordt. 

Laat je vooral niet beperken door wat je alleen in series of in films ziet, je kunt er eindeloos mee variëren! 

Welke seks boeien zijn geschikt voor ons?

Je hebt ontzettend veel verschillende seks handboeien en iedere setje handboeien is anders. Het belangrijkste is om te weten wat het doel is van de handboeien. Houd je bijvoorbeeld van ruige seks dan zul je sneller naar de metalen handboeien gaan. Ben je nog een beginner op dit gebied, dan adviseren wij voor stoffen of leren boeien te gaan. Zo voorkom je vervelende situaties tijdens je seksspel. 

Ons assortiment is gelukkig erg uitgebreid dus van beginner tot professional, we hebben voor ieder wat wils. Je kunt bij ons goedkoop aan seks boeien komen die bij jou passen!

Wat kan je met seks boeien doen?

Zoals eerder vertelt zijn er heel veel standjes waarbij handboeien te gebruiken zijn, maar we zullen een paar populaire standjes benoemen. 

Wanneer we ons een voorstelling proberen te maken van het gebruik van handboeien, is dit het meest bekende standje. Met behulp van een handboei aan elke pols, worden de speeltjes gebruikt om beide handen aan elkaar te binden. Om beide polsen aan elkaar te verbinden wordt er een bondage ketting tussen beide boeien geplaatst. De ketting kan dan aan het hoofduiteinde van je bed worden vastgebonden.  Ook kun je iedere hand los van elkaar vastbinden. Natuurlijk heeft niet iedereen hier een geschikt bed voor, maar je kunt het ook gebruiken op een tafel of de trap. Mogelijkheden zat!  

Je kunt er ook voor kiezen door de handen van je partner vast te binden op de rug. In deze positie kun je gemakkelijk doggystyle doen en kan je je partner tegen de muur leunen of helemaal voorover op het bed. Je bent zo in controle en dit kan het seksspel nog leuker maken. 

Met behulp van een hogtie kan je jouw partner nog meer in zijn of haar bewegingsvrijheid beperken. De onderdanige partner ligt op de buik en wordt met handen en voeten achter zijn/haar rug aan elkaar gebonden. Op deze manier kan je partner echt geen kant op en ben je volledig in control. 

Voor een nog intenser bondage spel, kunnen er twee extra boeien worden toegevoegd. Zo kun jij je compleet onderwerpen aan je partner of andersom. Met behulp van twee enkelboeien, die je aan het voeteneinde van het bed kunt vastmaken, wordt de onderdanige partner nog verder in haar of zijn bewegingsvrijheid beperkt. Je kunt dit helemaal afmaken met een blinddoek waardoor je een zintuig uitschakelt. Men zegt dat je het seksspel dan nog intenser beleefd! 

Kun je ook niet wachten door los te gaan met seks boeien, bestel dan direct jouw handboeien voor een heerlijk seks partij!

Geef een reactie