Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling ook laten afleveren op een PostNL Afhaalpunt (Pakjegemak locatie). Wij leveren de order bij één van de meer dan 2400 PostNL Afhaalpunten. Met zoveel locaties is er altijd wel een PostNL Afhaalpunt bij u in de buurt!

Voordelen van PostNL afhalen (Pakjegemak)

  • Afhalen van het pakketje wanneer het uitkomt
  • Zelf kiezen uit meer dan 2400 locaties in Nederland
  • Veel afhaalpunten zijn ook ’s avonds geopend
  • Niet te wachten op de postbode

Wij streven er altijd naar om jouw pakketje binnen 24 uur te hebben bezorgd. Wanneer je op werkdagen voor 22:30 uur een bestelling bij ons opgeeft, dan kunt u ervan uitgaan dat het de volgende werkdag in huis is.

Je kunt bij Jacinda op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. Zo ook met iDeal. Met iDeal kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren.

Wanneer je graag wilt betalen met iDeal selecteer je eenvoudig iDeal als betaalmethode tijdens het bestelproces. Je kunt nu direct je betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.

Wij hanteren altijd een tarief voor de verzending, dat is wel zo gemakkelijk. De verzendkosten bedragen bij Jacinda slechts € 4,95 voor verzending binnen Nederland.

Nee, wij verzenden uitsluitend pakketjes naar het door u opgegeven adres. De reden hiervoor is dat wij soms afhankelijk zijn van derden voor de verzending, hierdoor is afhalen niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel een PostNL afhaalpunt opgeven als afleveradres.

Contactformulier